ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το Εκλογικό Αποτέλεσμα - ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ



Διόνυσος, 05 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Διονύσου κατέδειξαν την επιλογή των δημοτών, η οποία και θα καθορίσει το μέλλον του Δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Οι υποψήφιοι και τα στελέχη της Δημοτικής Κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μπιτάκο, έδωσαν έναν ποιοτικό και έντιμο εκλογικό αγώνα, διατυπώνοντας με αξιοπρέπεια, ήθος και χωρίς συμβιβασμούς, το όραμα και το υλοποιήσιμο σχέδιο για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Περισσότεροι από 3.000 δημότες επικρότησαν την προσπάθεια, αναδεικνύοντας τη «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» τρίτη δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την εκλογή τεσσάρων Δημοτικών Συμβούλων και ενός Τοπικού Συμβούλου σε κάθε Δημοτική Κοινότητα.

Τις 4 έδρες της «Νέας Πνοής» καταλαμβάνουν: ο Παναγιώτης Μπιτάκος (ως επικεφαλής) και η Κατερίνα Αυγέρη-Βουκλαρή στον Άγιο Στέφανο, η Ανθή Λουκάτου στην Άνοιξη και ο Γιάννης Φωτάκης στον Διόνυσο.

Τις 7 έδρες στα Τοπικά Συμβούλια καταλαμβάνουν: ο Γιάννης Καριπίδης στον Άγιο Στέφανο, ο Ντίνος Σχηματαριώτης στην Άνοιξη, ο Νίκος Αντάπασης στον Διόνυσο, η Μαριάννα Αντωνοπούλου - Παπαδήμα στην Δροσιά, ο Σταμάτης Μπιτάκος στο Κρυονέρι, η Δήμητρα Πολύζου στην Ροδόπολη και η Γεωργία Χρήστου - Ντέλη στην Σταμάτα.

Ο Παναγιώτης Μπιτάκος ως επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» δήλωσε:
«Ευχαριστούμε όλους τους δημότες για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Δεσμευόμαστε με αίσθημα ευθύνης, να εργαστούμε για το καλό του Δήμου μας, μετέχοντας δυναμικά και ουσιαστικά σε όλα τα όργανα και τους φορείς που θα μετέχουν εκπρόσωποί μας.
Ευχόμαστε στον Διονύση Ζαμάνη κάθε επιτυχία στο έργο του. Τα προβλήματα των επτά περιοχών του Δήμου Διονύσου είναι συγκεκριμένα και με την δύναμη που μας έδωσαν οι συνδημότες μας, με οδηγό την γνώση, την εμπειρία, τις προτάσεις και τις θέσεις μας, θα ελέγχουμε κάθε απόφαση της δημοτικής αρχής. Θα αναδεικνύουμε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζουμε και θα επικροτούμε κάθε δημιουργική προσπάθεια, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των συνδημοτών μας και της περιοχής μας».
Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», τόσο με τα εκλεγμένα μέλη της όσο και με όλα τα στελέχη της και κυρίως με τους πολλούς νέους που πίστεψαν στις αρχές και τις αξίες της, θα συνεχίσει να παλεύει για έναν διαφορετικό Δήμο, για την αφύπνιση της νέας γενιάς,  για την πραγματοποίηση του οράματος της «Συμμετοχικής Αυτοδιοίκησης». 

Γραφείο Τύπου
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»
 
Διεύθυνση Γραφείου: Κανάρη 3 – Άνοιξη 14569
Τηλ: 2130036749
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ
Twitter: @Neapnoidionisos