ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Εκλογή Μελών Επιτροπών Δήμου Διονύσου - ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ



Διόνυσος, 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με την ανάδειξη των μελών των Επιτροπών που μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του Δήμου, ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες για την πρώτη περίοδο της τρέχουσας δημοτικής θητείας.

Οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» Κατερίνα Αυγέρη  και Γιάννης Φωτάκης, εξελέγησαν αμφότεροι, τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αντίστοιχα.
 
Και τα δύο στελέχη της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» ήταν τα μοναδικά τακτικά μέλη από πλευράς αντιπολίτευσης, που εξελέγησαν από την πρώτη ψηφοφορία συγκεντρώνοντας την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων, γνωρίζοντα την αποδοχή συμβούλων τόσο της παράταξης της πλειοψηφίας, όσο και της μείζον αντιπολίτευσης.

Προηγουμένως είχαν αναδειχθεί ως υποψήφιοι καταλαμβάνοντας σε κάθε επιτροπή τη μία από τις 3 θέσεις της μειοψηφίας, μετά από μια διαδικασία πολιτικής συνεννόησης με τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης και ειδικότερα στο πνεύμα της αναλογικότητας και συναίνεσης που υπέδειξε η «Ενωτική Πρωτοβουλία» ως παράταξη της μείζον αντιπολίτευσης. 

Η «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» πιστεύει ότι το κλίμα συνεργασίας και συναίνεσης έπρεπε να εκφραστεί και να αποτυπωθεί στα αποτελέσματα και των υπολοίπων ψηφοφοριών, προκειμένου μια τυπική και θεσμοθετημένη διαδικασία να μετατραπεί σε μια προοδευτική, διαδικασία συνεργασίας, εκπέμποντας ισχυρό μήνυμα προόδου στην τοπική κοινωνία.
 
 Γραφείο Τύπου
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»


Διεύθυνση Γραφείου: Κανάρη 3 – Άνοιξη 14569
Τηλ: 2132139816
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ
Twitter: @Neapnoidionisos