ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόταση για μετονομασία της Λεωφόρου Τραπεζούντος στον Αγ. Στέφανο, σε Λεωφόρο Τραπεζούντος (Αγγέλων)

                                   
                                   Διόνυσος, 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα ολοκληρώθηκε χθες στον Άγιο Στέφανο το 2ο τουρνουά βόλεϊ των «Αγγέλων», μια εξαιρετική πρωτοβουλία του  Α.Ο. Αγίου Στεφάνου στη μνήμη των τεσσάρων αθλητριών της ομάδας βόλεϊ Κατερίνας Παρίση, Μερίνης Σταυρουλάκη, Μαρίνας Πρίφτη και Σίας Καραστεργίου, που έχασαν πέρυσι τη ζωή τους σε τροχαίο  στη Λεωφόρο Τραπεζούντος, στον Αγ. Στέφανο.


Η παρουσία του κόσμου και οι τέσσερις φανέλες των κοριτσιών στον πάγκο της ομάδας γεμάτες λουλούδια, αποδεικνύουν ότι «Πεθαίνει μόνο ότι… ξεχνιέται!».



Η «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και σεβασμού στη μνήμη των τεσσάρων νεαρών κοριτσιών, αλλά και εισακούοντας την επιθυμία των γονέων  και των συμμαθητών των παιδιών, που είχε εκφραστεί μετά το τραγικό δυστύχημα προς την τότε δημοτική αρχή, θα καταθέσει πρόταση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να μετονομαστεί η Λεωφόρος Τραπεζούντος σε «Λεωφόρο Τραπεζούντος (Αγγέλων)», σεβόμενη και την ιστορικότητα της περιοχής του Οικισμού Ποντίων, όπου βρίσκεται ο συγκεκριμένος δρόμος.

Γραφείο Τύπου
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»


Διεύθυνση Γραφείου: Κανάρη 3 – Άνοιξη 14569
Τηλ: 2132139816
Web Sitewww.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ
Twitter@Neapnoidionisos