ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Με αλαζονικές συμπεριφορές και αμετροέπεια δεν χτίζεται σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας

 Διόνυσος, 1 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Σωφροσύνη εστίν το εαυτόν γιγνώσκειν». Είναι σωφροσύνη το να γνωρίζει κανείς τον εαυτό του και δυστυχώς η αλαζονεία, η  έπαρση, η αμετροέπεια και η υπεροψία που αναδεικνύονται από την έγγραφη απάντησή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Πολεοδομίας Δρ. Ευάγγελου Λυρούδια, στην επιστολή των μαθητών της Γ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης, αποτελούν συμπεριφορές μιας νοσηρής νοοτροπίας.
Θεσμικά, εκ του ρόλου μας ως ελάσσονος αντιπολίτευσης, οφείλουμε “τυπικά” να αναδεικνύουμε και να καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές της διοίκησης.
Στην ουσία του πράγματος όμως, είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας, πως η ύπαρξη τέτοιων φαινομένων δεν έχει να κάνει με τις όποιες αντιπολιτευτικές τακτικές αυτά προκαλούν, αλλά με την απαραίτητη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας που χτίζεται μεταξύ όλων ημών και της εκάστοτε διοικούσας αρχής και το πως αυτή δυναμιτίζεται και καταρρέει. 
Ως «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» ίσως να μην έχει πλέον κανένα νόημα να αναφερόμαστε σε αυτές τις συμπεριφορές ως φαινόμενα, αλλά πραγματικό νόημα θα είχε να αναζητήσουμε τρόπους θεραπείας τους.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τόσο ο Δήμαρχος κύριος Διονύσης Ζαμάνης όσο και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κύριος Βασίλης Κοκμοτός από τις θέσεις ευθύνης που κατέχουν, ενδιαφέρονται να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους κοινωνικούς φορείς.

Αλίμονο αν δεν καταφέρνουμε εμείς οι ενήλικες να εμπνεύσουμε με τις πράξεις μας τη νέα γενιά. Αλίμονο αν οι πρόσφατες εκδηλώσεις Τοπικής Δημοκρατίας και τα μηνύματα που περάσανε στα παιδιά αποδειχθούν στα μάτια τους αντιφατικά. 

Πιστεύετε κύριε Δήμαρχε ότι το όραμα και η ελπίδα γεννιέται  με τέτοιες συμπεριφορές;


Υ.Γ   Τεκμηρίωση θέλουν οι απαντήσεις, όχι οι ερωτήσεις!

Γραφείο Τύπου
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»



Διεύθυνση Γραφείου: Κανάρη 3 – Άνοιξη 14569
Τηλ: 2132139816
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

Twitter: @Neapnoidionisos