ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Μια απαράδεκτη απάντηση Αντιδημάρχου, μετατρέπεται με τη συνέχεια που δίνεται ....σε αθλιότητα

 Διόνυσος, 4 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε δημοσίευμα τοπικού ΜΜΕ, που αναφέρεται στην υπόθεση της απάντησης του Αντιδημάρχου Δρ. Ευάγγελου Λυρούδια σε επιστολή μαθητών της Γ΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης, αμφισβητείται τεχνηέντως από τον εκδότη το γεγονός ότι στην επιστολή απάντησε ο ίδιος ο κος Λυρούδιας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «ως φέρεται να έστειλε». Παράλληλα, επιχειρείται παραπλανητικά να αμφισβητηθεί και η εγκυρότητα του εγγράφου, με το αιτιολογικό ότι δε φέρει την υπογραφή του.

             Παραθέτουμε ενδεικτικά, απαντητική επιστολή του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη προς την δημοτική μας κίνηση, η οποία δε φέρει την υπογραφή του ιδίου, καθώς αποτελεί επικυρωμένο αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου, με σφραγίδα και υπογραφή του αρμοδίου υπαλλήλου του Δήμου, διαδικασία που ακολουθείται για όλα τα επικυρωμένα αντίγραφα που εκδίδονται από δημόσιες υπηρεσίες, σύμφωνα με το νόμο.  

            Εάν ισχύουν τα όσα επικαλείται το δημοσίευμα, ο,τι φέρεται να είπε στον εκδότη ο Αντιδήμαρχος Δρ. Ευάγγελος Λυρούδιας, τότε κάνουμε λόγο για συνεχιζόμενα ατοπήματα και ολισθήματα που θέτουν πλέον σε άμεση αμφισβήτηση την αξιοπιστία των λεγομένων του.
            Η βεβιασμένη κίνηση συγκάλυψης της πραγματικότητας και αποδόμησης των ισχυρισμών του δελτίου τύπου της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», που επιχειρείται μέσω της συγκεκριμένης δημοσίευσης, είναι αποκαλυπτική και ενδεικτική της υποτιθέμενης αντικειμενικότητας και του ήθους που πρεσβεύουν ορισμένοι και το μόνο που προκαλεί είναι θυμηδία.

Γραφείο Τύπου
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»



Διεύθυνση Γραφείου: Κανάρη 3 – Άνοιξη 14569
Τηλ: 2132139816
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

Twitter: @Neapnoidionisos