ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ευχαριστούμε όσους στηρίζουν την Δημοτική Κίνηση "ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ"

Διόνυσος, 11 Μαρτίου 2014
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μπιτάκος και τα μέλη της νέας δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τη Δημοτική Παράταξη «Συμμαχία για τον Πολίτη» και τον πρόεδρό της Παναγιώτη Βορριά, για την απόφασή τους να στηρίξουν τη “Νέα Πνοή” στις επερχόμενες εκλογές, με την πρόσφατη γραπτή ανακοίνωσή τους.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που οι απόψεις και οι θέσεις της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο», ανταποκρίνονται σε όσα οραματίζονται και ελπίζουν για το καλό του Δήμου μας. Είναι γνωστό  πως τα μέλη της παράταξης «Συμμαχία για τον Πολίτη» και ο πρόεδρός της υπηρέτησαν με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα τον Δήμο στην προ-Καλλικράτη εποχή αλλά και μετέπειτα, επομένως η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόγραμμα που έχουμε εξαγγείλει, μας τιμά ιδιαιτέρως.
Δυστυχώς, στα πλαίσια της ψηφοθηρίας και του αθέμιτου ανταγωνισμού, που καλλιεργείται σκόπιμα απ' όσους θορυβήθηκαν με την είσοδό μας στην πολιτική σκηνή του τόπου, επιχειρείται η παραπληροφόρηση και η εσκεμμένη αλλοίωση της αλήθειας, με μόνο στόχο τη σύγχυση μεταξύ των δημοτών. 
Η «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» είναι μια νέα δημοτική κίνηση, αυτόνομη και αποτελούμενη από νέα πρόσωπα, με νέο σχεδιασμό και ανατρεπτική στρατηγική για το πώς πρέπει να εφαρμοστεί η έννοια της Συμμετοχικής Αυτοδιοίκησης. Μια έννοια που έχουμε ήδη προεκλογικά ξεκινήσει να εφαρμόζουμε, πραγματοποιώντας συναντήσεις και επαφές με όλους τους φορείς του τόπου.
Στο πλαίσιο της τακτικής αυτής, θα αξιοποιήσουμε τις προτάσεις και άλλων έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών. Επίσης, θα συνυπολογιστούν οι πρωτοποριακές ιδέες ενεργών πολιτών, καθώς και μελών συλλογικών δράσεων. Πάντοτε στο δρόμο που χαράζει με τόλμη η «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»
Τα κομματικά χρίσματα δεν έχουν καμία θέση στη φιλοσοφία και στην δράση της “Νέας Πνοής”, μοναδικός δε και διαρκής στόχος μας είναι και θα είναι μια διοίκηση που θα αποδώσει σε όλους τους τομείς που απαρτίζουν την κοινωνική μας εξέλιξη και πρόοδο. Βασικό μέλημά μας αποτελεί η συνεργασία με το σύνολο των Δημοτών, έτσι ώστε και αυτοί  να έχουν ενεργό και καθοριστικό ρόλο στις επιλογές και αποφάσεις που θ' αλλάξουν τη ζωή μας.
Εμείς προχωράμε με προτάσεις, εμπειρία και γνώση και δεν προτιθέμεθα να χάσουμε ούτε ίχνος της πολύτιμης ενέργειάς μας σε μάχες εντυπωσιασμού και σε παρασκηνιακές τακτικές. Θα την διαφυλάξουμε για να την παρέχουμε στο δύσκολο έργο που θα μας περιμένει την επομένη τωνεκλογών… 

Ο κόσμος αλλάζει… Εσύ;

 «Νέα Πνοή για το Διόνυσο»
Γραφείο Τύπου 

Διεύθυνση Γραφείου: Σωκράτους 2 - Αγ. Στέφανος
Τηλ: 2106215870
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟN ΔΙΟΝΥΣΟ