ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Εγκαίνια Γραφείων Δημοτικής Κίνησης "ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διόνυσος, 30 Μαρτίου 2014


«Η συμμετοχή σας είναι συγκινητική, σας ευχαριστούμε πολύ». Με τον τρόπο αυτό έκλεισε την βραδιά των εγκαινίων του γραφείου της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» ο Παναγιώτης Μπιτάκος, επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου.
Η απίστευτα εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά η οδός Σωκράτους, ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Ένα δυναμικό σύνολο ανθρώπων όλων των ηλικιών, με έντονη την παρουσία των νέων, φανέρωσε την σαφή πρόθεσή του για αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης στα δημοτικά πράγματα. Οι πολίτες του δήμου Διονύσου συνέρρευσαν στο κέντρο του Αγίου Στεφάνου για να ανταλλάξουν απόψεις, να προτείνουν, να επικοινωνήσουν τους προβληματισμούς τους και να δηλώσουν παρόντες.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου χαμογελαστός και χαλαρός, δεν σταμάτησε να συνομιλεί με φίλους και υποστηρικτές. Όταν έπρεπε να ανέβει στο βήμα ήταν σύντομος και περιεκτικός, τονίζοντας ότι υπάρχει το όραμα, η εμπειρία, η γνώση και η διάθεση για σκληρή δουλειά, τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους μορφωμένους, δυναμικούς, «άφθαρτους» συνεργάτες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Μπιτάκος αναφέρθηκε στο Επιχειρησιακό Σχέδιο (Business Plan), το οποίο προετοίμασε  ομάδα της δημοτικής κίνησης για τον Δήμο Διονύσου και έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα, ενώ ξεκαθάρισε ότι και στη συνέχεια του αγώνα η «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» θα μείνει μακριά από διαδικασίες λασπολογίας και τεχνικές παρασκηνίου και ίντριγκας. Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος υπογράμμισε τη σημασία της Συμμετοχικής Αυτοδιοίκησης για την επίλυση των διαχρονικών - και όχι μόνο - προβλημάτων του Δήμου μας.
Τα πλούσια κεράσματα ήταν σπιτικές λιχουδιές, προσφορά των φίλων και μελών, ενώ ο χώρος όπου στεγάζεται το γραφείο της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» είναι ευγενική προσφορά συγγενούς του υποψηφίου Δημάρχου.

«Το σκεπτικό μας βρίσκεται μακριά από ακριβές προεκλογικές εκστρατείες, χλιδάτα γραφεία, ακριβές εκτυπώσεις προγραμμάτων ή  τεράστια πανό, τα οποία έτσι κι αλλιώς απαγορεύονται από το νόμο», υπογράμμισε ο Παναγιώτης Μπιτάκος.
Στο τέλος της βραδιάς, ο κόσμος αποχωρούσε κλείνοντας με εγκάρδιες χειραψίες και ευχές για καλή επιτυχία, τόσο προς τον Παναγιώτη Μπιτάκο, όσο και προς τους υποψήφιους κάθε περιοχής.

Ο κόσμος αλλάζει… Εσύ;

«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»
Γραφείο Τύπου
Διεύθυνση Γραφείου: Σωκράτους 2 - Άγιος Στέφανος
Τηλ: 2106215870
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ