ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Σειρά εκδηλώσεων & συναντήσεων με δημότες - ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

Διόνυσος, 24 Μαρτίου 2014
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Μπιτάκο, ξεκίνησε με απόλυτη επιτυχία μια σειρά εκδηλώσεων, στα πλαίσια των ενεργειών που έχουν δρομολογηθεί, προκειμένου να ενημερωθούν οι δημότες για τη φιλοσοφία και τις θέσεις του συνδυασμού.
Το πρωί της Κυριακής, στο Πνευματικό Κέντρο στο Δημαρχείο Διονύσου, τα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου και δημότες της περιοχής υποδέχτηκαν τον υποψήφιο Δήμαρχο και τα μέλη της «Νέας Πνοής» στην κατάμεστη αίθουσα, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να ακούσουν με ποιο τρόπο θα διαφοροποιηθεί και θα δράσει η «Νέα Πνοή» αλλά και να θέσουν ερωτήματα, σκέψεις και ζητήματα που, όπως εγγυήθηκε ο κος Μπιτάκος, θα ληφθούν υπόψη στην τελική διαμόρφωση του επιχειρησιακού προγράμματος.
Αρχικά, ο κος Μπιτάκος αναφέρθηκε εκτενέστερα στη άμεση ανάγκη για δράση και ανατροπή, χαρακτηρίζοντας μονόδρομο την επιλογή της «Νέας Πνοής», με στόχο την αναχαίτιση της παρακμής που έχει στιγματίσει τον Δήμο Διονύσου και την συγκρότηση μιας «Συμμετοχικής Αυτοδιοίκησης», όπου ο πολίτης θα παρεμβαίνει, θα ελέγχει, θα προτείνει και θα συναποφασίζει.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος έθιξε τα βασικά ζητήματα που αφορούν συγκεκριμένους και σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας και αναφέρθηκε ακροθιγώς σε ουσιαστικές λύσεις, που θα αναπτυχθούν διεξοδικότερα στην επικείμενη επίσημη παρουσίαση του προγράμματος.
«Ξεκινάμε από αυτές τις συναντήσεις να εφαρμόζουμε την έννοια της Συμμετοχικής Αυτοδιοίκησης, σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας και τις σκέψεις μας, αλλά αναζητάμε τη φωνή σας και τις επιθυμίες σας, πριν καταλήξουμε στον τελικό σχεδιασμό μας», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κος Μπιτάκος, ο οποίος με τον ένθερμο, άμεσο και αληθινό λόγο του συνεπήρε το κοινό.
Στην συνέχεια, ενδεικτικά αναφέρεται ότι τον λόγο πήραν η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κα Κακούρη, η αντιδήμαρχος κα Σαραντάκη, εκπρόσωποι μαζικών φορέων, Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε σημαντικά προβλήματα της περιοχής. Από αρκετούς παρισταμένους εκφράστηκε η επιθυμία να δουν στην διοίκηση του Δήμου και στην θέση του Δημάρχου τον Παναγιώτη Μπιτάκο, θεωρώντας την εμπειρία, την μόρφωση, την κατάρτιση και το ήθος του ιδανικά χαρακτηριστικά για να οδηγηθεί ο Δήμος Διονύσου στην αναγέννηση και στην ακμή.
Αργότερα, τις απογευματινές ώρες, εντυπωσιακή ήταν και η προσέλευση γυναικών στο κάλεσμα των υποψηφίων της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο», στο καφέ «Soho» του Αγίου Στεφάνου, όπου πραγματοποιήθηκε και η επίσημη προβολή του βίντεο που δημιουργήθηκε για την διαδικτυακή προώθηση της «Νέας Πνοής», προβάλλοντας και την ιστορία της περιοχής μας.
Μια μέρα πριν, τον Παναγιώτη Μπιτάκο υποδέχτηκαν και οι γυναίκες της Άνοιξης στην καφετέρια «Flou», στηρίζοντας έμπρακτα τις πρωτοβουλίες της «Νέας Πνοής» και εκφράζοντας θερμά την στήριξή τους στην Δημοτική Κίνηση.
Στις παραπάνω συναντήσεις οι δημότες ενημερώθηκαν σχετικά με τα εγκαίνια των γραφείων της Δημοτικής Κίνησης, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στις 19:00 (Σωκράτους 2), μια ανάσα πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής  περιόδου.

Ο κόσμος αλλάζει… Εσύ;
 
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»
                                                                                          Γραφείο Τύπου
  
Διεύθυνση Γραφείου: Σωκράτους 2 - Αγ. Στέφανος
Τηλ: 2106215870
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ