ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Συνεχίζονται δυναμικά οι δράσεις της Νέας Πνοής - ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ



Διόνυσος, 13 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι «συμβολικές δράσεις» που αναδεικνύουν την ανάγκη βελτίωσης της καθημερινότητάς μας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, ως πρώτες προτεραιότητες της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» συνεχίζονται δυναμικά, με την πραγματοποίηση της δράσης «Η Επόμενη Μέρα στον Διόνυσο» στην πλατεία της Άνοιξης. 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Διονύσου, Παναγιώτης Μπιτάκος  και οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» κατέθεσαν σήμερα  σε περισσότερους από 250 διερχόμενους οδηγούς  τις δεσμεύσεις που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα Άνοιξης και  έδωσαν στον καθέναν συμβολικά από ένα γλαστράκι με βασιλικό. Ταυτόχρονα, Υποψήφιοι Σύμβουλοι της «Νέας Πνοής», περπάτησαν σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας, συζητώντας με δημότες για τα προβλήματα και συγκεκριμένες προτάσεις επίλυσης αυτών.
Πρωταρχικό μας μέλημα είναι Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ….Το στοίχημα μας είναι να βγάλουμε άμεσα και αποτελεσματικά το Δήμο Διονύσου από την παρακμή και το περιθώριο που τον έχουν τοποθετήσει. Έχουμε την εμπειρία, το σθένος, την γνώση και την θέληση να δράσουμε για το συμφέρον του τόπου όπου γεννηθήκαμε και αγαπάμε. ΜΑΣ αξίζει να βρούμε τη διέξοδο των συσσωρευμένων προβλημάτων και να ωθήσουμε την περιοχή στην ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία. Θέλουμε να κάνουμε το Δήμο Διονύσου πανελλαδικά πρότυπο διοίκησης, αισθητικής, αλληλεγγύης και συμμετοχής.

Μπορείτε να διαβάσετε το επιχειρησιακό σχέδιο και το πρόγραμμα της Δημοτικής Κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» στο www.neapnoidionisos.gr ή στο neapnoidionisos.blogspot.com.

Η Συμμετοχική Αυτοδιοίκηση αποτελεί για εμάς θεμελιώδη αρχή
και όχι μία απλή επικοινωνιακή τακτική.
 
Ο κόσμος αλλάζει… Εσύ;
 
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»
Γραφείο Τύπου
 
Διεύθυνση Γραφείου: Σωκράτους 2 - Άγιος Στέφανος
Τηλ: 2106215870
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ
Twitter: @Neapnoidionisos