ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ο Παναγιώτης Μπιτάκος καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην εκπομπή «ΣΚΑΪ... αλλιώς»



Διόνυσος, 17 Μαΐου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Παναγιώτης Μπιτάκος, υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», ήταν καλεσμένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στην εκπομπή «ΣΚΑΪ... αλλιώς», στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100.3, την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014, σε μία συζήτηση για τις Δημοτικές Εκλογές και τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Παναγιώτης Μπιτάκος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση, το πρόγραμμα της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο», το ψηφοδέλτιο «ανανέωσης και εμπειρίας», την έννοια της συμμετοχικής αυτοδιοίκησης, την επιτακτική ανάγκη να αλλάξει η φιλοσοφία σχετικά με την διοίκηση του Δήμου και διάφορα άλλα θέματα.
  
Επιπλέον, ο Παναγιώτης Μπιτάκος τόνισε την ανάγκη ανάπτυξης κοινωνικών δομών αλληλεγγύης, στοχευμένα μέσω της ουσιαστικής και εθελοντικής συμμετοχής των δημοτών και αναφέρθηκε στον επιζήμιο ρόλο που διαδραμάτισαν τα κόμματα στην τοπική αυτοδιοίκηση, με συνέπεια την αποχή και αποστροφή των νέων ανθρώπων να ασχοληθούν με θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους.
 
Ο Δήμος μας αλλάζει και θα τον αλλάξουμε μαζί…
Ο κόσμος αλλάζει κι αλλάζουμε κι εμείς…
 
Γραφείο Τύπου
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»

Διεύθυνση Γραφείου: Σωκράτους 2 - Άγιος Στέφανος
Τηλ: 2106215870
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ
Twitter: @Neapnoidionisos