ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Εντυπωσίασε τους δημότες το Ψηφοδέλτιο της Νεάς Πνοής για τον Διόνυσο - ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ



Διόνυσος, 07 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Διονύσου Παναγιώτης Μπιτάκος, παρουσίασε τη Δευτέρα 5 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, το πρόγραμμα για την ερχόμενη πενταετία (2014-2019), καθώς και τους Υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους που συγκροτούν το ανανεωτικό ψηφοδέλτιο της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» και στις 7 Δημοτικές Ενότητες.
Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο, ο Παναγιώτης Μπιτάκος ανέλυσε την φιλοσοφία της «Νέας Πνοής» και τις βασικές αρχές του προγράμματος, ενώ έκανε  ένα σύντομο απολογισμό δράσεων της δημοτικής κίνησης μέχρι και σήμερα. Με την πρωτότυπη παρουσίαση όλων των Υποψηφίων και την ανάγνωση των βιογραφικών τους από την συντονίστρια της εκδήλωσης, τη δημοσιογράφο Κατερίνα Συμεωνίδου, αποδείχθηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η εμπειρία, το όραμα και οι γνώσεις που διαθέτουν τα μέλη της «Νέας Πνοής».
Με μέσο όρο ηλικίας των υποψηφίων τα 44 έτη και σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία την οποία διαθέτουν τα στελέχη της δημοτικής κίνησης, ο Παναγιώτης Μπιτάκος δεσμεύθηκε ότι με την εμπιστοσύνη των πολιτών, θα δουλέψει σκληρά μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου να επιλύσουν τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου. Κλείνοντας την ομιλία του επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
            «Πρωταρχικό μας μέλημα είναι «Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ». Το στοίχημα είναι να βγάλουμε άμεσα και αποτελεσματικά τον Δήμο Διονύσου από την παρακμή και το περιθώριο που τον έχουν τοποθετήσει. Τίποτα δεν θα είναι εφικτό χωρίς εσάς, πρέπει να είστε δίπλα μας, με εμπιστοσύνη, πίστη, διάθεση για συμμετοχή, παρέμβαση, έλεγχο, συμβουλευτικά και προτρεπτικά. Πανελλαδικά η προεκλογική περίοδος, χαρακτηρίζεται από τη σφραγίδα νέων ανθρώπων, που αποφάσισαν να πάρουν το μέλλον του τόπου στα χέρια τους, να αξιοποιήσουν τη γνώση τους και να μην μένουν πλέον αδρανείς σε τακτικές  που οδήγησαν σε πολιτικό και κοινωνικό μαρασμό. Ήρθε η ώρα για ανατροπή και αφού σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, εμείς της «Νέας Πνοής» καταφέραμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας έντονα και δυναμικά, να θεωρείτε δεδομένο ότι στην πενταετία που ακολουθεί, θα κάνουμε τον Δήμο Διονύσου πανελλαδικά πρότυπο διοίκησης, αισθητικής, αλληλεγγύης και συμμετοχής».
 
Ο κόσμος αλλάζει… Εσύ;

«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»
Γραφείο Τύπου
Διεύθυνση Γραφείου: Σωκράτους 2 - Άγιος Στέφανος
Τηλ: 2106215870
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ
Twitter: @Neapnoidionisos