ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Συμπάσχουμε, κατανοούμε και συνιστούμε ψυχραιμία κύριε Δήμαρχε

Διόνυσος, 15 Απριλίου  2015



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» κατανοεί πλήρως την αγωνία και τη σύγχυση του Δημάρχου Διονύσου Διονύση Ζαμάνη, μετά τα όσα ανησυχητικά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με τις Σχολικές Επιτροπές. Συμπάσχουμε, κατανοούμε και συνιστούμε ψυχραιμία κύριε Δήμαρχε. 
Είναι λυπηρό και κουραστικό πλέον, μπροστά στα πρωτοφανή γεγονότα που βιώνουμε όλοι μας (εμπρησμοί και δολιοφθορές αυτοκινήτων, ολοσχερής καταστροφή των γραφείων των σχολικών επιτροπών από πυρκαγιά αγνώστου προελεύσεως), να προτάσσετε ξανά την όποια αντιπολιτευτική σας μικροπολιτική, με μια ανακοίνωση που εστιάζει στα δελτία τύπου της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης και στα ανύπαρκτα υπονοούμενα πίσω από το περιεχόμενό τους.  


Ο θυμός και η ταραχή είναι κακοί σύμβουλοι και σας οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα και προσεγγίσεις. Μη βλέπετε παντού φαντάσματα και μην επιδεικνύετε φοβικά σύνδρομα. Είστε η αρχή του τόπου και οφείλετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να ενημερώσετε άμεσα τις παρατάξεις και τους δημότες για το τι πραγματικά συνέβη, αν καταστράφηκαν πολύτιμα έγγραφα και ποια, σε ποιες ενέργειες είχατε προβεί μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να προφυλάξετε τα προς έλεγχο στοιχεία, ποιες οι ενέργειές σας μετά την πυρκαγιά και γενικότερα για τις όποιες εξελίξεις. Είμαστε στο πλευρό σας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Γραφείο Τύπου
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»
Διεύθυνση Γραφείου: Κανάρη 3 – Άνοιξη 14569
Τηλ: 2132139816
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

Twitter: @Neapnoidionisos