ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Καλωσορίσατε στη νέα, βελτιωμένη και ανανεωμένη ιστοσελίδα της "Νέας Πνοής για τον Διόνυσο"

Διόνυσος, 14 Απριλίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» σας  καλωσορίζει στη νέα, βελτιωμένη και ανανεωμένη ηλεκτρονική  ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.neapnoidionisos.gr,  εγκαινιάζοντας έναν νέο αμφίδρομο και δυναμικότερο τρόπο επικοινωνίας, τόσο με τους δημότες,  όσο και με τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου Διονύσου.
            
        
           Η αναμόρφωση του διαδικτυακού τόπου της δημοτικής μας κίνησης δημιουργήθηκε με γνώμονα την ανάγκη ανάπτυξης ενός αξιόλογου και αξιόπιστου διαύλου επικοινωνίας,  με σκοπό την έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση όλων μας, σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας του Δήμου.
            Πρωταρχικός και κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα εύχρηστο και ουσιώδες ηλεκτρονικό περιβάλλον,  το οποίο θα λειτουργεί τόσο ως πομπός, όσο και ως δέκτης για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί την καθημερινότητά μας, θέτοντας την τεχνολογία στην υπηρεσία όλων μας.

        Μέσω της ιστοσελίδας ο επισκέπτης μπορεί να ενημερώνεται για τη δημοτική δραστηριότητα της «Νέας Πνοής», τις δράσεις, τα άρθρα  και τις απόψεις των στελεχών της, τις παρεμβάσεις  αλλά και τις θέσεις που διατυπώνει τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα που συμμετέχει.  Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, ενημερωθείτε, σχολιάστε, καταθέστε προτάσεις, κάντε υποδείξεις.
            Η «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» πιστή στις αρχές και στις αξίες της, φέρνει τον πολίτη ακόμη πιο κοντά της. Η ΔΥΝΑΜΗ μας είστε ΕΣΕΙΣ!

Γραφείο Τύπου
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»
Διεύθυνση Γραφείου: Κανάρη 3 – Άνοιξη 14569
Τηλ: 2132139816
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ
Twitter: @Neapnoidionisos