ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ευχαριστούμε τους μαθητές του Γυμνασίου Κρυονερίου που μας δείχνουν το δρόμο

Διόνυσος, 6 Οκτωβρίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές του Γυμνασίου Κρυονερίου που προχώρησαν τη Δευτέρα σε μια αξιέπαινη κίνηση. Στο πλαίσιο της 1ης ημέρας Άθλησης στα σχολεία, πραγματοποίησαν ανάλογες εκδηλώσεις όπως ο «Μικρός Μαραθώνιος» και εξέδωσαν ψήφισμα, συμμετέχοντας έτσι στις εκδηλώσεις της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, που θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, με θεματικό άξονα "Ρατσισμός και Διαφορετικότητα".
Με τίτλο "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ" τα παιδιά στέκονται απέναντι στο διαφορετικό με σεβασμό, υποστήριξη και αγάπη. Η Νέα Γενιά αντιστέκεται, θυμίζοντας πως η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα και φυλετικές διακρίσεις και καλεί τον κόσμο να ενώσει τις φωνές του για τα θύματα του ρατσισμού, των φυλετικών διακρίσεων, της ξενοφοβίας και της μισαλλοδοξίας.


Χρέος της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» είναι να εκφράζει  την τοπική κοινωνία και να εκφράζεται μέσα από τέτοιου είδους δράσεις. Να αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των νέων , να δίνει διεξόδους, αλλά και να παίρνει μαθήματα ζωής,  ώστε να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.  Ευχαριστούμε τα νέα παιδιά που μας δείχνουν το δρόμο.

 Γραφείο Τύπου
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»
Διεύθυνση Γραφείου: Κανάρη 3 – Άνοιξη 14569
Τηλ: 2132139816
Web Sitewww.neapnoidionisos.gr
Emailneapnoigiatondioniso@gmail.com
Bloghttp://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ
Twitter@Neapnoidionisos