ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Αλαζονική και περιπαικτική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής του κου Ζαμάνη




Διόνυσος, 8 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η τρίτη της νέας Δημοτικής Αρχής του κου Ζαμάνη, έμελλε να είναι αποκαλυπτική και καθοριστική για το ήθος και το ύφος που θα διοικήσει ο νέος Δήμαρχος και η παράταξή του. Η χθεσινή συνεδρίαση περνά στην ιστορία, για την έπαρση, τον τυχοδιωκτισμό και τον ψηφοθηρικό αριβισμό που επέδειξε με τις «οικογενειοκρατικές» εισηγήσεις της η παράταξη της πλειοψηφίας, ως προς την στελέχωση Σχολικής Επιτροπής. Η απόλυτη αυτοδιάψευση των βαρύγδουπων προεκλογικών αλλά και μετεκλογικών δεσμεύσεων της παράταξης του 28%, που κέρδισε στο δεύτερο γύρο έχοντας ως σημαία τη συναίνεση, τις δημοκρατικές διαδικασίες και την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Διονύσου.
 Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δήμαρχος Διονύσου, σε συζήτηση που είχε με τον επικεφαλής της “Νέας Πνοής για τον Διόνυσο” Παναγιώτη Μπιτάκο, ανέφερε σχετικά με το θέμα των Σχολικών Επιτροπών, ότι θα προτείνει την αντιπροεδρία στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο της ευρύτερης συναίνεσης που θέλει να επιτύχει.
Τη Δευτέρα ο Παναγιώτης Μπιτάκος επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη, με θέμα συζήτησης τον αριθμό θέσεων που θα προταθούν από την πλειοψηφία στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, κατά την στελέχωση των Σχολικών Επιτροπών και των Νομικών Προσώπων. Ο κος Ζαμάνης ανέφερε, ότι θα εκπροσωπηθούν όλες οι παρατάξεις, ορίζοντας σε 4 τις θέσεις της αντιπολίτευσης (η νομοθεσία προβλέπει «τουλάχιστον δύο»).
Έκπληκτοι λοιπόν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, άκουσαν τη διοικούσα παράταξη διά στόματος της Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κας Β. Ρηγοπούλου, κι όχι του αρμοδίου Αντιδημάρχου Παιδείας κου Β. Κοκμοτού, να εισηγείται, ότι ως πλειοψηφία θα στελεχώσει όλες τις θέσεις «παραχωρώντας στις 4 παρατάξεις της αντιπολίτευσης της …τουλάχιστον 2».
Η αλαζονική και περιπαικτική συμπεριφορά που υπέδειξε η δημοτική αρχή του κου Ζαμάνη προς τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, η απαξίωση τους, η στέρηση της εκπροσώπησής τους στη Σχολική Επιτροπή, η καθεστωτική, αυταρχική και προκλητική τοποθέτηση ακόμη και της συζύγου του αρμοδίου Αντιδημάρχου ως μέλους, έδωσαν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο το στίγμα που θα πορευτεί η διοίκηση Ζαμάνη τα επόμενα χρόνια.
Δυστυχώς  η σημαία της συναίνεσης και της αλλαγής σελίδας στο Δήμο Διονύσου, έγινε κουρελόπανο στους πέντε ανέμους των «Ανοικτών Οριζόντων».
Η «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» δεν απαιτεί και δε διαπραγματεύεται καμία θέση. Ως δικαιούχος της μίας εκ των δύο θέσεων της αντιπολίτευσης, θα παραιτηθεί του δικαιώματός της αυτού, εάν τελικά δε δοθεί η δυνατότητα εκπροσώπησης σε όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
 
 Γραφείο Τύπου
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»

 
Διεύθυνση Γραφείου: Κανάρη 3 – Άνοιξη 14569
Τηλ: 2132139816
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ
Twitter: @Neapnoidionisos