ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ολοκλήρωση των οργανωτικών διεργασιών με τη συγκρότηση του Συμβουλίου Διοίκησης και τη στελέχωση των Μονίμων Επιτροπών Εργασίας

Διόνυσος, 19 Οκτωβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», ολοκλήρωσε χθες τις οργανωτικές της διεργασίες, με τη συγκρότηση του Συμβουλίου Διοίκησης, τη στελέχωση των Μονίμων Επιτροπών Εργασίας και τον ορισμό των αντίστοιχων Συντονιστών.
Με απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης, μετά από πρόταση του Προέδρου της δημοτικής κίνησης Παναγιώτη Μπιτάκου, εξελέγησαν ομόφωνα στη θέση του Γενικού Γραμματέα ο Μάριος Λουκάτος και στη θέση του Οικονομικού Διαχειριστή, η Γεωργία Καϊμενάκη-Ντοά.
Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της δημοτικής κίνησης, ορίστηκαν, μετά από πρόταση του Προέδρου, τα μέλη και οι συντονιστές των Μονίμων Επιτροπών Εργασίας, ως ακολούθως:
Για την Οικονομική Επιτροπή, η Γεωργία Καϊμενάκη-Ντοά ως Οικονομική Διαχειρίστρια και οι Κατερίνα Παπαθανασοπούλου-Στρατάκη και Γεωργία Χρήστου-Ντέλη ως μέλη.
Για την Επιτροπή Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού, ο Γιώργος Κομνηνάκης ως Συντονιστής και οι Κατερίνα Αυγέρη, Ρούλα Παπαναστασίου -Σφέτσα, Μαρίνα Βάρσου,  Δήμητρα Πολύζου, Βαγγέλης Χρυσικόπουλος, Κυριακή Ζιρτιλίδη, Γεωργία Καϊμενάκη-Ντοά, Ράνια Κατσαφάρου, Γρηγόρης Ραχωβίτσας, Βούλα Καρακωνσταντή, Δημήτρης Κυριαζίδης, Αναστασία Πάνου, Βούλα Βαλακώστα, Παντελής Παραμάνης, Γεωργία Χρήστου-Ντέλη, Κατερίνα Συμεωνίδου  και Ελένη Καππή-Κασιμάτη ως μέλη.
 Για  την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής & Εθελοντισμού, η Μαρία Αρνή, ως Συντονίστρια και οι Ντίνος Σχηματαριώτης, Σοφία Γρηγοριάδου, Ελένη Ζαμπούρη, Βάσω Ντούνια, Ανθή Λουκάτου, Ελένη Κριεμάδη, Σταυρούλα Μακρή, Γιάννης Καρυπίδης, Σοφία Ζιρτιλίδη, Ελένη Καππή- Κασιμάτη και Κατερίνα Παπαθανασοπούλου-Στρατάκη ως μέλη.
Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής & Περιβάλοντος, ο Σαράντης Μιχαλόπουλος ως Συντονιστής και οι Γιάννης Φωτάκης, Γιώργος Σταμίρης, Λένα Παπαπαναγιώτου, Νίκος Μπενόπουλος, Κώστας Μπομπής, Ανθή Λουκάτου, Άρης Παναγιώτου, Σταμάτης Διάκος, Αντώνης Κρέντς, Θανάσης Κυριακόπουλος, Αγγελική Πάνου, Νίκος Αντάμπασης, Θανάσης Μπούσμπουρας, Βίκυ Τσαβδαρίδου, Κώστας Ραφτάκης και Δημήτρης Ρούσσος ως μέλη.
Για την Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας, ο Γιάννης Μπενέτος ως Συντονιστής και οι Αναστάσιος Κουμούτσος, Φώτης Μπενέτος, Νίκος Μπενόπουλος, Αντώνης Κρέντς και Πολυχρόνης Κόκκαλης ως μέλη.
Για την εύρυθμη λειτουργία της δημοτικής κίνησης συγκροτήθηκαν τα παρακάτω γραφεία, στα οποία αναλαμβάνουν καθήκοντα οι κάτωθι:
Στο Γραφείο Τύπου η Δημοσιογράφος Κατερίνα Συμεωνίδου και η Μαρία Αρνή και στο Γραφείο Νεολαίας ο Γρηγόρης Ραχωβίτσας.
Χρέη Νομικού Συμβούλου θα εκτελεί η Κατερίνα Αυγέρη, ενώ Συντονιστής Δημοτικών & Τοπικών Συμβούλων ορίστηκε ο Γιάννης Φωτάκης.
Η «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» γνωστοποιεί το Οργανόγραμμα της δημοτικής κίνησης καθώς και τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της, προκειμένου να αξιολογηθούν και να αξιοποιηθούν από τους δημότες  σε ένα πλαίσιο αμφίδρομης, εποικοδομητικής αλλά και παρεμβατικής διαδικασίας αναβάθμισης. Στις Μόνιμες Επιτροπές Εργασίας, στο πλαίσιο της Συμμετοχικής Αυτοδιοίκησης, μπορούν να μετέχουν όλα τα μέλη της δημοτικής μας κίνησης αλλά και εκπρόσωποι φορέων,  κάτοικοι ή δημότες του Δήμου Διονύσου.
Με βάση το παραπάνω πλαίσιο λειτουργίας, η Νέα Πνοή φιλοδοξεί να εκφράσει συλλογικά τις δημοκρατικές, πολιτιστικές, αισθητικές και κοινωνικές ανησυχίες των δημοτών και των φορέων τους, στοχεύοντας σε μια ανθρώπινη, βιώσιμη, λειτουργική, αισθητικά αναβαθμισμένη και ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Δημοτικών Ενοτήτων.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Γραφείο Τύπου
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»

Διεύθυνση Γραφείου: Κανάρη 3 – Άνοιξη 14569
Τηλ: 2132139816
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ
Twitter: @Neapnoidionisos