ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΤΑΚΟΣ στη Δημόσια Τηλεόραση - ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ



Διόνυσος, 29 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Διονύσου Παναγιώτης Μπιτάκος, συμμετείχε την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 στην καθημερινή πρωινή  εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης «Επικαιρότητα», καλεσμένος της Οντίν Λιναρδάτου και της Σταυρούλας Χριστοφιλέα.
Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή των νέων ανθρώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στους λόγους που τον οδήγησαν να διεκδικήσει την Δημαρχία στο Δήμο Διονύσου. Απάντησε σε ερωτήσεις που τέθηκαν σχετικά με την καθυστέρηση στο έργο της αποχέτευσης, τις ευθύνες και τις ενέργειες που έπρεπε να έχουν γίνει από την προηγούμενη διοίκηση του  Δήμου, αλλά και για το μεγάλο θέμα της ύδρευσης που απασχολεί τις περιοχές που δεν υδροδοτούνται από την ΕΥΔΑΠ ή διαθέτουν απαρχαιωμένο δίκτυο με αμιαντοσωλήνες.
Σε ερώτηση για την κοινωνική πολιτική  που πρέπει να αναπτύξει ο Δήμος Διονύσου,  ο Παναγιώτης Μπιτάκος τόνισε την ανάγκη ανάπτυξης κοινωνικών δομών αλληλεγγύης, στοχευμένα μέσω της ουσιαστικής και εθελοντικής συμμετοχής των δημοτών. Επιπλέον αναφέρθηκε στον επιζήμιο ρόλο που διαδραμάτισαν τα κόμματα στην τοπική αυτοδιοίκηση, με συνέπεια την αποχή και αποστροφή των νέων ανθρώπων να ασχοληθούν με θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους.
 

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο κανάλι της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» στο YouTube, μέσω της ιστοσελίδας www.neapnoidionisos.gr και στο neapnoidionisos.blogspot.com.
 
Ο κόσμος αλλάζει… Εσύ;
 
«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»
Γραφείο Τύπου
Διεύθυνση Γραφείου: Σωκράτους 2 - Άγιος Στέφανος
Τηλ: 2106215870
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ
Twitter: @Neapnoidionisos