ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Σε δημόσια διαβούλευση το πρόγραμμα και οι δεσμεύσεις της Νέας Πνοής για τον Διόνυσο

Διόνυσος, 09 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα στελέχη της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου Παναγιώτης Μπιτάκος, με απόλυτο σεβασμό στις αρχές και τα οράματα της ιδρυτικής διακήρυξης και μετά από την δημοσίευση του Επιχειρησιακού Σχεδίου, θέσαμε σε δημόσια διαβούλευση το πρόγραμμά μας. Σκοπός η οριστική διαμόρφωση των δεσμεύσεών μας, βάσει των παρατηρήσεων και προτάσεων όλων των συνδημοτών.
Το πρόγραμμα και οι δεσμεύσεις της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» δεν αποτελούν ευχολόγιο ή έκθεση ιδεών, αλλά τη φωνή των πολιτών, βασικό μοχλό σχεδιασμού και υλοποίησης της τοπικής ανάπτυξης. Αποτελεί ένα συμβόλαιο με τους συνδημότες μας και δεσμευόμαστε να το υλοποιήσουμε.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους δημότες και εκπροσώπους φορέων του Δήμου Διονύσου, με τους οποίους ήδη πραγματοποιούμε συναντήσεις και αναμένουμε την αποστολή προτάσεων και παρατηρήσεων για το πρόγραμμα.
Στα γραφεία μας (Σωκράτους 2 - Άγιος Στέφανος), βρίσκεται στη διάθεσή σας το επιχειρησιακό σχέδιο και το πρόγραμμά μας, ενώ έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο.
Είπαμε εξαρχής ότι δεν θα χαρακτηρίσει τον αγώνα μας, μια πολυδάπανη προεκλογική καμπάνια, από σεβασμό στον κάθε συνδημότη που βιώνει δυσχερείς οικονομικές συνθήκες και δεν προχωρήσαμε σε πολυτελείς εκτυπώσεις που επιβαρύνουν το περιβάλλον και δεν έχουν καμία σπουδαιότητα, μπροστά στο περιεχόμενο του οράματός μας.
Μπορείτε να διαβάσετε το επιχειρησιακό σχέδιο και το πρόγραμμα της Δημοτικής Κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» στο www.neapnoidionisos.gr ή στο neapnoidionisos.blogspot.com.
 
Η Συμμετοχική Αυτοδιοίκηση αποτελεί για εμάς θεμελιώδη αρχή
και όχι μία απλή επικοινωνιακή τακτική.


 «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»
Γραφείο Τύπου

Διεύθυνση Γραφείου: Σωκράτους 2 - Άγιος Στέφανος
Τηλ: 2106215870
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ