ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
neapnoigiatondioniso@gmail.com

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την Εργατική Πρωτομαγιά - ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ



Διόνυσος, 01 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακόμα και το συντομότερο κείμενο για την Πρωτομαγιά δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει τις λέξεις «μαζικός», «μαχητικός», «κινητοποίηση», «αγώνας». Όχι λέξεις «κλισέ», αλλά νοήματα επίκαιρα για τους εργαζόμενους της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας.
Ο μαχητικός αγώνας είναι βασική αρχή της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», αφού αυτός αποτελεί μονόδρομο για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το κάλεσμα για μαζική κινητοποίηση και  συμμετοχή των πολιτών, τόσο στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου, όσο και  σ’ αυτό που εμείς αποκαλούμε Συμμετοχική Αυτοδιοίκηση. 
Ειλικρινής πεποίθησή μας παραμένει ότι η συμμετοχή των πολιτών στην λήψη  σημαντικών αποφάσεων για τον Δήμο μας, αποτελεί ζωτικής σημασίας προϋπόθεση για ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που μας ταλανίζουν και πρέπει να λυθούν.
Η θυσία των εργατών της Αμερικής του 19ου αιώνα δεν στάθηκε άσκοπη. Στην ανατολή του 21ου αιώνα ωστόσο, δεν μένουμε στο σύνθημα «δεν είναι αργία, είναι απεργία». Πάντα επίκαιρο το μήνυμα της Πρωτομαγιάς, μας καλεί για δράση. Ο αγώνας, πέρα από εργατικός και ταξικός, μετουσιώνεται σε συνεχή προσπάθεια καλυτέρευσης, αναβάθμισης, εξέλιξης. Η μάχη πλέον, δίνεται μέσα από θεσμούς, οργανωμένα συστήματα και δομές.
Η σημερινή νέα γενιά της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο», μορφωμένη, ανήσυχη, παραγωγική, δεν θέλει να γίνει μια ακόμα χαμένη γενιά…

 «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»
Γραφείο Τύπου
Διεύθυνση Γραφείου: Σωκράτους 2 - Άγιος Στέφανος
Τηλ: 2106215870
Web Site: www.neapnoidionisos.gr
Email: neapnoigiatondioniso@gmail.com
Blog: http://neapnoidionisos.blogspot.com
Facebook: ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ
Twitter: @Neapnoidionisos